ELS MILLORS VIDEOJOCS

PES 19

Demostració
Konami va llançar una demo de Pro Evolution Soccer 2019 que està disponible des del 8 d’agost per a les consoles PlayStation 4, Xbox One i PC a través del repositori digital Steam, amb la particularitat que aquesta última va sortir en simultani amb la resta de les plataformes , a diferència d’edicions anteriors.

 

Nou myClub
La manera myClub comptarà amb diversos canvis de cara a aquesta versió, on es tindrà una millor inclusió de la manera PES LEAGUE amb partits setmanals en diferents grups d’acord al nivell del jugador, un sistema de cartes amb jugadors en moments o partits específics, a més de continuar amb les maneres i característiques ja presents en edicions passades com la manera cooperatiu i les leyendas.

Fitxatges
El cost per fitxar un sol jugador serà de 100 myClub coins, també hi haurà un agent amb el qual és possible fitxar 3 jugadors alhora per 250 myClub coins o 25000 GP, de manera que es podrà obtenir jugadors més fàcilment. Es podran fitxar jugadors duplicats, a més si s’obté la carta d’un mateix jugador tres vegades, aquests podran ser canviats per una altra carta de jugador de la mateixa raresa.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 Els millors videojocs

Autor Anders Norén