ELS MILLORS VIDEOJOCS

Fortnite

Actualment, Fortnite es divideix en dues maneres de joc, tot i que cada joc utilitza el mateix motor i té gràfics, recursos artístics i mecàniques de joc molt similars.

  • Fortnite Salvar el món: està dissenyat com un joc de jugador contra entorn, amb quatre jugadors que cooperen per assolir un objectiu comú en diverses missions. El joc es desenvolupa després que una tempesta mortal apareix en tota la Terra, provocant que el 98% de la població desaparegui i els supervivents siguin atacats per carcasses similars a zombis. Els jugadors assumeixen el paper de comandants de refugis tipus base, recullen recursos, salven supervivents i defensen equips que ajuden a recopilar dades sobre la tempesta o fer retrocedir la tempesta. Des de les missions, els jugadors reben una sèrie d’elements en el joc, que inclouen personatges tipus heroi, esquemes d’armes i trampes, i supervivents, tots els quals poden ser anivellats a través de l’experiència adquirida per millorar els seus atributs.
  • Fortnite Battle Royale: és un joc de tipus batalla real en el qual competeixen fins a cent jugadors en solitari o en esquadrons de dos o quatre membres. Els jugadors salten d’un autobús que creua el mapa en el moment que desitgin, i comencen sense armes. Quan aterren, han de buscar armes, objectes útils i recursos, evitant que els matin mentre ataquen a altres jugadors. L’acció es divideix en rondes amb una durada determinada. En acabar cada ronda, l’àrea segura del mapa es redueix en grandària a causa d’una tempesta en potència; els jugadors que estan fora d’aquesta àrea segura reben dany i poden morir a causa d’ella. Això obliga els jugadors a estar a espais cada vegada més tancats i fomenta els combats entre jugadors. L’últim jugador o esquadró viu és el guanyador.

 

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 Els millors videojocs

Autor Anders Norén