ELS MILLORS VIDEOJOCS

Call of duty black ops 4

Al no incluir un Mod Campaña per primera vegada en la franquicia, Black Ops 4 posa tota la vostre atenció en els tres mods diferents:

-Multijugador

-Zombies

-El completament nou mod de joc Blackout.

No obstant això, el joc també inclourà Missions individuals per a un sol jugador centrades en els Especialistes. La manera multijugador és tradicional, però redefinit, amb combat multijugador fluid, amb peus sobre la terra. Per la seva banda, la manera Zombies conté noves experiències juntament amb una major personalització de com el jugador vol jugar, amb el joc profund i els Easter eggs que els fanàtics esperen.

 

 

 

 

En parlar sobre la nova manera Battle Royale, Blackout, Bunting va parlar sobre com el gènere es va convertir en un èxit i en el desenvolupament de la seva pròpia versió: “No és cap secret per a ningú a la indústria que Battle Royal va prendre el món per sorpresa quan es va produir per primera vegada l’any passat.. el nostre equip és un equip de jugadors intensos. No cal dir que vam jugar els jocs que juguen tots. Vam estar jugant molts jocs diferents l’any passat i era evident que era un fenomen que canviaria la indústria del joc al voltant d’aquest temps “.

pròxim Publicar

Deixar una resposta

© 2019 Els millors videojocs

Autor Anders Norén