ELS MILLORS VIDEOJOCS

Metro Exodus

Hem tingut l’ocasió de passar més de quatre hores amb una beta molt avançada (tot i que encara no es tractava de la versió final, que sortirà a la venda el proper 15 de febrer). Per al nostre avanç, hem visitat tres nivells: Volga, Caspian i Taiga. Són tres escenaris oberts, no lineals, en què podem descobrir què ens depararà la propera aventura de Artyom: una ambientació fosca i aterridora, amb elements de tret, sigil i supervivència, i escenaris enormes que recorren les zones més emblemàtiques de Rússia, en diferents èpoques de l’any. Perquè Metro Exodus transcorre durant un any, el 2035, en diferents parts del continent.

 

metre exodus maig
Si heu estat seguint el desenvolupament del joc, es tracta del nivell que es va mostrar en l’E3 2018, amb les planes nevades als afores de Moscou, l’escenari que es va poder jugar a la Gamescom (en els boscos que hi ha als peus de les muntanyes Urals) i un mapa completament nou a la conca del mar Caspi, ara convertit en un desert. Es tractaria d’un viatge fascinant … si tots aquests entorns no estiguessin plens de criatures mutants, sectes i bandes de salvatges. Però ningú va dir que la supervivència després de la guerra nuclear fora senzilla, oi?

Pel que fa a les plataformes, hem vist Metro Exodus corrent en un PC amb targeta Nvidia Geforce RTX 2080 Tu i en Xbox One X, en ambdós casos a resolució 4K i amb una taxa de frames molt estable (per tractar-se d’una versió inacabada). El joc es llançarà també en PlayStation 4, amb millores en PS4 Pro.

metre exodus 4

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 Els millors videojocs

Autor Anders Norén